Anna O. Brambilla

Om Meg

Jeg er Anna, en 34 år gammel «kjærlighetsinnvandrer» fra Italia.

Jeg flyttet til Norge i 2014 for å følge kjærligheten, og jeg burde ha visst allerede da at kjærlighet ville vært en veldig stor del av livet mitt.

Etter to års studier ved Istituto Italiano di Fotografia i Milano, begynte jeg å jobbe som bryllupsfotograf i 2020. Siden har jeg vært så heldig å se kjærligheten til over førti fantastiske par, og jeg gleder meg til å være der i flere.

HVORFOR VIL DERE HA MEG SOM BRYLLUPSFOTOGRAF?

For det første elsker jeg fotografi, og jeg nyter virkelig å være vitne til kjærlighet i alle dens former. Derfor er brylluper det beste stedet for meg å være.

Når det gjelder min tilnærming, tror jeg på ekte følelser, varme og tidløshet. Jeg går utover å bare fange det som møter øyet. Målet mitt er å fange følelsene som ligger bak hvert øyeblikk.
Min stil som bryllupsfotograf er en kombinasjon av dokumentariske teknikker og en elegant stemning. Jeg ønsker å fange virkelige øyeblikk på en kunstferdig måte, samtidig som jeg skaper en stilfull estetikk som fanger øyet.

Jeg streber etter å fange hvert øyeblikk, enten det er de følelsesladede tårene under bestefars tale eller det øyeblikket du spretter champagnen og danser til DJ-ens melodi.

Med min ekspertise sørger jeg for at hver eneste detalj av deres spesielle dag blir fanget på en profesjonell måte. Dere fortjener ingenting mindre enn det beste, og det er akkurat det jeg streber etter å levere.

Anna O. Brambilla

Om Meg

bryllup i italia

Bestillinger for 2025 er offisielt åpne! 🤍
Ikke gå glipp av muligheten til å sikre din foretrukne dato.