Anna O. Brambilla

Bryllup i Italia: Ylenia&Claudio

«Jeg liker bildene veldig godt!
Noen er bare fantastiske. Det er noen virkelig vakre og rørende»

Ylenia

bryllup i italia

Bryllup i Italia er som en drøm, er jeg ikke riktig? Og for meg var dette sicilianske bryllupet en drøm som gikk i oppfyllelse.

Da Ylenia og Claudio ba meg om å fly hele veien til Messina for å være vitne til deres sicilianske bryllup, følte jeg meg mer enn lykkelig. Jeg reiste tilbake til mitt hjemland for å gjøre en av mine favoritt ting i verden: ta bilder av kjærlighet og lykke.

I tett samarbeid med det lykkelige paret fanget jeg alle de spesielle øyeblikkene på den store dagen deres. Fra den ømme utvekslingen av løfter til den festlige mottakelsen med deres kjære, ble hvert øyeblikk nøye dokumentert. Med det fantastiske landskapet på Sicilia som bakgrunn, skapte vi virkelig uforglemmelige minner som de kan verdsette for livet.

Ylenia & Claudio valgte en destinasjonsbryllup

som var ideelt for å sikre fullstendig fotografisk dekning av deres vakre bryllup. Alt var perfekt satt opp for dem. De kunne slappe av og nyte dagen uten å bekymre seg, fordi jeg var der for å sørge for at alle øyeblikkene ble fanget på kamera. Denne typen pakke er ideell for par som ønsker å ha et bryllup i utlandet uten stress.

Parets minner vil bli perfekt fanget i vakre fotografier med den perfekte destinasjonen de valgte som bakgrunn for bryllupet.

For å lære mer om bryllup i Italia, kan du lese «Bryllup i Italia: hvorfor ikke?» og la deg inspirere. Du finner artikkelen her

Jeg elsker å reise hjem

Så hvis du planlegger et bryllup i Toscana, har jeg det perfekte tilbudet for deg!
Fotografering av velkomstfesten kvelden før bryllupet er inkludert – det er minner som fortjener å bli husket.

Reiseutgifter og overnatting er inkludert.

Destination weddings Bryllupsfotografering Priser til bryllupsfoto Bryllupsfotografi priser kostnader for bryllupsfotografering Bryllupsfoto pakker fotograferingspakker for bryllup Parfotografering priser kostnader for parfotografering bryllup i toscana

bryllup i Toscana
70 000,-

SELVFØLGELIG, JEG REISER IKKE BARE TIL TOSCANA!

Destinasjonsbryllup er bare så spennende! Det gir deg muligheten til å oppleve en helt ny kultur og en ny destinasjon samtidig som du feirer kjærligheten din på en unik måte; fra tropiske øyer til historiske slott, mulighetene er uendelige!

Jeg vil vite alt om hva dere planlegger, slik at jeg kan lage den perfekte løsningen for å svare på dere behov.

Bryllup i Italia

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!