Anna O. Brambilla

Bryllup i Kviteseid: Maria og Karl-Inge

Bryllup i Oslo Oslo bryllup

«Tusen takk for at du var med på å forevige den spesielle dagen vår ❤️ Det var utrolig hyggelig å bli kjent med deg»

Maria

Bryllup i Kviteseid

Naturlige og autentiske bryllupsbilder
Ekte og uformelle bryllupsfotografier
Bryllupsfotografering i vakre omgivelser
Fotografering i idylliske bryllupslokasjoner

Naturlige og autentiske bryllupsbilder Ekte og uformelle bryllupsfotografier Bryllupsfotografering i vakre omgivelser Fotografering i idylliske bryllupslokasjoner

Da Maria og Karl-Inge spurte meg om å reise til deres halvdagsbryllup i Kviteseid og fortalte meg om planene sine, fikk jeg en god følelse.
Og hvordan kunne jeg ikke det?

De planla et nydelig bryllup på Kviteseid Bygdetun, et historisk museum som ligger i hjertet av Kviteseid kommune og paret sa «I do» mens Øivind Klausen, en smed, utførte seremonien og løsnet paret med jern og ild.  Denne tradisjonen symboliserer spontaniteten og kjærligheten som bryllup representerer, og det er en ære å ha en del av denne historiske praksisen med i Marias og Karl-Inges bryllup.

For noen tilfører tanken på å bli gift av en smed en touch av romantikk og unikhet til bryllupet deres. Det fremkaller bilder av gammeldags sjarm og tradisjon, noe som kan appellere til par som søker en ikke-tradisjonell seremoni. Handlingen der en smed smir en bånd mellom to mennesker ved hjelp av metall og ild kan sees som en kraftig metafor for styrken og utholdenheten til ekteskapet. Det symboliserer parets forpliktelse til å møte livets utfordringer sammen og komme sterkere ut av det.

Denne tradisjonen stammer fra Gretna Green i Skottland, et bryllupssted med en lang historie knyttet til smedtradisjonen. I gamle dager, spesielt på 1700-tallet, var Gretna Green et populært sted for ekteskap på grunn av de liberale ekteskapslovene der. Parene kunne gifte seg raskt og enkelt, og det var ofte smeden som utførte seremonien.

Anna O. Brambilla

Bryllup i Kviteseid: Maria og Karl-Inge

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!