Anna O. Brambilla

Nora & Kims bryllup: to dager med vakre minner

Bryllup i Oslo Oslo bryllup

«Dette var så gøy å se, veldig mange fine bilder, jeg er glad for at vi hyret deg inn til bryllupet vårt»

Nora

Naturlige og autentiske bryllupsbilder
Ekte og uformelle bryllupsfotografier
Bryllupsfotografering i vakre omgivelser
Fotografering i idylliske bryllupslokasjoner

Naturlige og autentiske bryllupsbilder Ekte og uformelle bryllupsfotografier Bryllupsfotografering i vakre omgivelser Fotografering i idylliske bryllupslokasjoner

Møt Nora og Kim, hjertet og sjelen bak denne fantastiske kjærlighetshistorien.

Da de tok kontakt med meg, var deres begeistring for den kommende bryllupet på Hvalstrand Bad i Nesbru tydelig. De så for seg sin spesielle dag fylt med ekte øyeblikk, omgitt av kjære. Og de ønsket at disse minnene skulle bli udødeliggjort gjennom fotografering! I utgangspunktet planla de bare et par timer for å fange essensen av feiringen, men vår forbindelse førte til noe mer magisk.

Etter å ha fått vite om deres vielse på rådhuset uken før, visste jeg at deres historie fortjente å bli fortalt i sin helhet.
Dermed ble et skreddersydd pakke utformet for å sikre at hvert øyeblikk, fra deres bryllup på Oslo Rådhuset fredag 26. april, til mingling og kjærlighet delt med gjestene på den store dagen, ble vakkert fanget.

Som jeg alltid sier: ingen to bryllup helt like, og hvert par har sin unike historie å fortelle. Derfor tror jeg på å skreddersy mine bryllupsfotografi-pakker for å passe din individuelle visjon og behov. Deres kjærlighetshistorie er enestående, og den fortjener å bli fanget på en måte som gjenspeiler deres personlighet og stil.

Så ikke nøl med å ta kontakt og dele drømmene deres med meg. Sammen vil vi skape uforglemmelige minner som vil vare livet ut!

bryllup bryllupsfotograf oslo wedding photographer oslo

Anna O. Brambilla

Bryllup i Nesbru: Nora & Kim

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!