Anna O. Brambilla

bryllupsalbum

Minner du kan ta på

Et bryllupsalbum er som en magisk portal som lar deg gjenoppleve den beste dagen i livet ditt om og om igjen! Ettersom tiden går, kan minnene falme, men bryllupsalbumet ditt forblir like ferskt som alltid. Det er en tidskapsel av deres kjærlighetshistorie. Et bryllupsalbum er en skattkiste av minner, latter og kjærlighet som er ment å deles, verdsatt og videreført til kommende generasjoner.

wedding album bryllupsalbum
wedding album bryllupsalbum
wedding album bryllupsalbum

La oss snakke om bryllupsalbumet ditt

En matt finish sikrer at bildene dine virkelig skiller seg ut, og gir sidene en nesten spiselig kvalitet. Uten reflekterende blending forblir fargene skarpe og levende. Trykkvaliteten er enestående, med en holdbarhet garantert å vare i 100 år.

Hvert album presenteres i en vakker boks, som matcher valget av farger på albumdekselet ditt, og skaper et sammenhengende og elegant utseende for din familieskatt.

Her er hva som skjer etter bryllupet

Først vil jeg kuratere bildene som best forteller historien om ditt bryllup og sende deg et utkast for gjennomgang. Vi vil deretter avtale et møte for å gjøre eventuelle nødvendige endringer. Når du er fornøyd med designet av både sidene og omslaget, vil jeg gå videre med utskrift.

Noen uker senere vil du motta et fantastisk album, innpakket i en vakker boks skreddersydd til din stil. Å åpne det for første gang vil være en emosjonell opplevelse som lar deg gjenoppleve magien fra bryllupsdagen og verdsette de dyrebare minnene på nytt.

Hvis du bestemte deg for å bestille bryllupsalbumet ditt mens du booket en FULL DAG DELUXE, er 20×20 med 10 spredninger (20 sider) versjonen av dette bryllupsalbumet inkludert!

Men du kan alltid bestemme deg for å gjøre det enda mer spesielt

Føler du at 10 spredninger kanskje ikke er nok til å fange hele historien din? Kanskje ønsker du å nyte minnene dine med litt mer plass til å puste.

Ikke bekymre deg! Du har alltid muligheten til å velge ekstra spredninger og til og med en annen størrelse fra de tilgjengelige alternativene.

20x20cm: 10 000kr – Ekstra spredning: 750kr
25x25cm: 12 500kr – Ekstra spredning: 1 000kr
30x30cm: 15 000kr – Ekstra spredning: 1 250kr

Med disse alternativene kan du skreddersy albumet ditt slik at det passer perfekt til dine behov for fortelling, og vise frem minnene dine i all sin prakt.

Foreldrealbum

Hva kan være en vakrere gave enn den tidløse sjarmen til fotografiske minner? De har magien til å transportere oss tilbake til våre mest kjære øyeblikk.

Forestill deg å dele nøyaktige kopier av ditt hovedalbum med dine kjære, og la dem oppleve gleden av din spesielle dag sammen med deg. Eller tenk på mindre versjoner på ulikt papir, perfekt for å lyse opp skrivebord eller hyller som en konstant påminnelse om din kjærlighet.

Og det beste? Med bursdags- og julegaver sortert for neste år, er du klar til å spre glede og skape varige minner. Høres ikke det fantastisk ut?

Boks med undere

Dekorative fotoesker er vakre og perfekte for enhver anledning, og gjør dem til en fantastisk gave til deres første bryllupsdag. Du kan velge farge og stoff som passer sømløst til deres bryllupsalbum.

Å gi en boks full av bryllupsbilder som en gave til deres første bryllupsdag er en dypt følelsesmessig gest. Det lar din partner gjenoppleve gleden og kjærligheten fra deres spesielle dag, og skaper en hjertelig påminnelse om de minnene dere har skapt og reisen dere har startet sammen.

Hver boks inneholder 5 høykvalitets matte fotografiske utskrifter, med muligheten til å legge til opptil 24. Du kan holde disse bildene inne i esken for en spesiell visningsopplevelse, eller ta dem ut for å vise dem frem i foto-klosser, rammer eller bildehyller.

 

Boksen måler 20×25 cm og inneholder 13×18 cm tykke bilder montert på hvite passepartouter.
Prisen for boksen inkludert 5 utskrifter er 5 000 kr.
Prisen per ekstra utskrift er 500 kr (maksimalt 19 ekstra utskrifter).

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!