Anna O. Brambilla

Bryllupsfotografering er dyrt! Hvorfor?

Mens man organiserer et bryllup, innser de fleste at bryllupsfotografering er dyrt. Prisnivået kan variere veldig avhengig av mange forskjellige faktorer, men alt i alt er bryllupsfotografering faktisk en av de største utgiftene et par må ta i betraktning mens de planlegger den store dagen.

hvorfor er bryllupsfotografering dyrt bryllupsfotograf oslo

bryllupsfotograf oslo

Men hvorfor er bryllupsfotografering dyrt?

Det virker som en veldig enkel ting å ta bilder. Alle kan gjøre det nå til dags bare ved å klikke på smarttelefonen sin og få et noenlunde godt resultat. Imidlertid er å trykke på knappen en veldig liten del av arbeidet.

En god bryllupsfotograf har lært og kan tilby mange ferdigheter som gjør deres tilstedeværelse svært nyttig. Vi snakker om fagfolk hvis ekspertise går utover å se gjennom finneren og trykke på en knapp. De tenker på lyssetting, komposisjon, kreativitet, men også, og viktigst av alt, en god bryllupsfotograf kan forutse hva som kommer til å skje, og kan fange det og skape et evig minne.

Tid

Tid er en av de største faktorene som påvirker prisen. Når vi snakker om tid, tenker folk ofte på selve bryllupsdagen, som bare er en del av det hele.
Gode bryllupsfotografer investerer mye tid på å ta vare på parene sine før bryllupet – møter dem for å bli kjent med hverandre; være alltid tilgjengelige og klare til å svare på spørsmål og løse tvil; speide ut steder for å finne stedene for de best mulige bildene; i noen tilfeller kan forhånds-bryllup også inkludere engasjementsshootings – og etter bryllupet redigere og postprosessere de utallige bildene som er tatt i løpet av dagen.

spare på bryllupsfotografering bryllupsfotografering er dyrt bryllupsfotograf oslo fotograf oslo

bryllupsfotograf oslo Bryllupsfotografering er dyrt!

Bryllupsfotografering er dyrt! Hvorfor?

Erfaring

Selv om de fleste bryllup har mange likheter, er hvert bryllup forskjellig. Erfarne fotografer vil være i stand til å forstå hva som vil skje og vil være klare til å fange ting selv uten å ha noen forhåndsvarsel om at de skjer, og skape unike minner. En travel og kaotisk atmosfære, som i bryllup, kan være forvirrende og vanskelig å følge med på for de som nærmer seg det for første gang.

Små ekstra godbiter

Fotobokser blir stadig mer populære. Fotografer vil sette opp små bærbare studioer, fikse belysningen og noen morsomme kostymer slik at folk kan ta selfies. Fotobokser er faktisk en veldig fin måte å underholde gjestene dine på, men det er selvfølgelig en ekstra kostnad å vurdere. Utskrifter og fotoalbum. Profesjonelle fotografer vil aldri velge billige utskriftstjenester når det gjelder å skrive ut bilder for kundene sine. Bildene vi produserer er våre visitkort, og vi vil aldri levere et produkt som ikke er perfekt. Av samme grunn vil produksjon av et bryllupsfotografi-album kreve mye tid som, sammen med utskriftsutgiftene, vil legges til den endelige prisen.

Forsikring

Å fange øyeblikk som aldri vil gjenta seg er et stort ansvar. Mange ting kan gå galt: SD-kort kan bli ødelagt, kameraer kan gå i stykker, batterier kan gå tomme, menneskelig feil kan oppstå. En profesjonell fotograf vil i de fleste tilfeller kunne forhindre at disse tingene skjer. Kameraer med doble spor for SD-kort, andre eller tredje kamera tilgjengelig, ekstra batterier vil alltid være tilgjengelige og så videre.

Er det mulig å spare penger på bryllupsfotografering?

Alle disse grunnene og noen få til forklarer hvorfor bryllupsfotografering faktisk er dyrt. Imidlertid er det måter å spare litt penger på det, og vi vil snakke om dem i denne artikkelen.

Bryllupsfotografering er dyrt! bryllupsfotograf oslo spare på bryllupsfotografering spare på bryllupsfotografering spare på bryllupsfotografering
Bryllupsfotograferingens kostnader Prisene for bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering og budsjettplanlegging Bryllupsfotografering på budsjett
Bryllupsfotografi er en investering Bryllupsfotografiets langsiktige verdi Bryllupsfotograferingens kostnader Prisene for bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering og budsjettplanlegging Bryllupsfotografering på budsjett
Bryllupsfotografi er en investering Bryllupsfotografiets langsiktige verdi Bryllupsfotograferingens kostnader Prisene for bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering og budsjettplanlegging Bryllupsfotografering på budsjett
Bryllupsfotografi er en investering Bryllupsfotografiets langsiktige verdi

bryllupsfotograf oslo Bryllupsfotografering er dyrt! spare på bryllupsfotografering Hvorfor bryllupsfotografering er viktig Hvorfor er bryllupsfotografering så viktig Bryllupsfotograferingens kostnader Prisene for bryllupsfotografering Bryllupsfotografering og budsjettplanlegging Bryllupsfotografering på budsjett Bryllupsfotografi er en investering Bryllupsfotografiets langsiktige verdi

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!