Anna O. Brambilla

ENGLISH

spare på bryllupsfotografering

- HVORDAN

I den forrige artikkelen snakket vi om hvorfor bryllupsfotografering er så dyrt.
Men hvordan kan vi få fantastiske minner og fortsatt spare på bryllupsfotografering?

Å spare penger på bryllupsfotografering er alltid et kontroversielt tema. Bilder og videoer er faktisk de eneste håndfaste minnene du vil ha med deg etter at alle har dratt og festen er over. Faktisk, hvis det er én anbefaling tidligere bruder og brudgommer gir til kommende bruder og brudgommer, er det å ikke spare på fotografene.

Imidlertid utgjør bryllupsfotografering en stor del av bryllupsbudsjettet, og det er noen triks for å sikre at dere fortsatt får fantastiske bilder samtidig som dere kan spare på bryllupsfotografering.
Ved å velge en erfaren fotograf med rimelige priser, planlegge fotograferingstidspunktet nøye og vurdere alternative pakker eller tjenester, kan dere oppnå flotte resultater uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Men la oss gå mer i detalj!

Velg et budsjett du er komfortabel med

Først og fremst, tenk på budsjettet ditt. Hvor mye er du faktisk villig til å investere i bryllupsfotografen din? Når du har svaret, se etter en fotograf i den prisklassen. Hvis du har et stramt budsjett, kan du se etter nye fagpersoner eller fotografi studenter. De kan mangle litt erfaring, men de kan enkelt overvinne dette problemet med sin sterke vilje til å bevise seg selv. Profesjonelle og veletablerte fotografer kan noen ganger tilby rabatter eller kampanjer, men de vil mest sannsynlig ikke akseptere forhandlinger.

Se etter tilbud og rabatter

Noen fotografer kan tilby rabatter for tidlige bestillinger eller for å fylle opp de få ledige datoene i kalenderen sin. Det er imidlertid viktig å huske at priser kan endre seg på grunn av inflasjon eller bare fordi en fotograf blir populær. Å bestille fotografen din tidlig vil hjelpe deg å spare på bryllups fotograferingen på lang sikt, selv om du kanskje ikke får en faktisk rabatt.

Budsjettvennlig bryllupsfotograf Oslo 
Rimelig bryllupsfotograf oslo
Budsjettvennlig bryllupsfotograf Oslo 
Rimelig bryllupsfotograf oslo
Budsjettvennlig bryllupsfotograf Oslo 
Rimelig bryllupsfotograf oslo

Spare på bryllupsfotografering Rimelig bryllupsfotograf oslo Budsjettvennlig bryllupsfotograf Oslo

Digitalt over trykk

Som vi sa tidligere, kan utskrifter være veldig dyre. Ved å bare få digitale filer kan du skrive ut dine egne bilder så mange ganger du vil og spare mye penger. I tillegg kan digitale utskrifter sendes ut til familie og venner via e-post slik at de kan få sine kopier uten å bruke ekstra penger.

Det er bedre å ha en profesjonell fotograf for noen få timer enn ingen fotograf i det hele tatt.

Vi så tidligere hvordan tid er en av grunnene til at bryllupsfotografering er dyrt. I stedet for å gi opp helt på en profesjonell fotograf, kan du lete etter noen som tilbyr dekning selv bare for noen få timer. En eller to timer med en profesjonell fotograf vil være nok til å gi deg en god mengde høykvalitets, langvarige, unike minner.

Anna O. Brambilla

Spare på bryllupsfotografering - hvordan?

Budsjettvennlig bryllupsfotograf Oslo  Rimelig bryllupsfotograf oslo

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!