Anna O. Brambilla

ENGLISH

HVORFOR JEG BER PARENE mine OM Å SNAKKE MED ANDRE BRYLLUPSFOTOGRAFER

Valg av bryllupsfotograf er viktig!

Bryllupsfotografer utgjør en stor del av et pars budsjett, og når dagen er over og årene går, er det bildene (og evt. videoen) vi sitter igjen med fra en slik fantastisk feiring.

Når det gjelder bryllupsfotografering, ser jeg ikke andre bryllupsfotografer som konkurrenter. Jeg tror sterkt på at hvert par kan finne en fotograf som passer dem perfekt. Det er min plikt å hjelpe potensielle kunder med å avgjøre om jeg er riktig valg for dem.

LA OSS SE LITT PÅ HVORFOR JEG BER PARENE OM Å SNAKKE MED ANDRE BRYLLUPSFOTOGRAFER

Bryllupsfotograf choose a wedding photographer

FORSKJELLIGE STILER INNEN BRYLLUPSFOTOGRAFI

Som enhver annen kunstner har hver bryllupsfotograf sin egen unike stil, enten det er tradisjonell, fotojournalistisk eller «fine art». Denne stilen gjenspeiles i måten de jobber med deg før og etter bryllupet, og fanger den spesielle dagen din på en måte som gjenspeiler deres kunstneriske visjon.

Å identifisere hva du liker og ikke liker er et viktig skritt når du velger en bryllupsfotograf. Stemmer stilen deres overens med din visjon for bryllupsbildene dine?

PERSONLIG FORBINDELSE

Det er virkelig viktig for paret å ha god kjemi med bryllupsfotografen sin.

Å møte ulike fotografer lar dere se om dere harmonerer bra sammen. Å bygge en god forbindelse og føle seg komfortabel med hverandre er nøkkelen for at hele prosessen skal gå smidig, så det er verdt å ta seg tid til å finne noen du virkelig kommer godt overens med.

UTFORSKE TJENESTER OG PAKKER

Hver fotograf tilbyr unike tjenester og pakker som er designet for å passe kundenes behov.

Ved å snakke med flere bryllupsfotografer kan par sammenligne hva de tilbyr, prisene deres og eventuelle ekstratjenester inkludert. På denne måten kan kundene forsikre seg om at de finner en fotograf som tilbyr tjenester som matcher det de leter etter.

Bryllupsfotografering choose a wedding photographer

TA EN INFORMERT BESLUTNING

Jeg oppmuntrer mine klienter til å snakke med andre bryllupsfotografer fordi jeg virkelig tror på verdien av tillit og gjennomsiktighet.

Selv om jeg er trygg på mine ferdigheter, erkjenner jeg viktigheten av å sikre at mine klienter føler seg helt sikre på valget sitt. Ved å oppmuntre til åpen dialog og utforsking, sikter jeg mot å skape et miljø der par kan ta beslutninger basert på tillit, kompatibilitet og deres egne preferanser.

Som bryllupsfotograf prioriterer jeg gjennomsiktighet, tillit og å sikre at mine klienter føler seg fullt informert gjennom hele beslutningsprosessen. Å oppmuntre par til å snakke med andre fotografer handler ikke om konkurranse, men heller om å gi dem kraften til å ta det beste valget for deres spesielle dag. Ved å utforske ulike stiler, danne personlige forbindelser, sammenligne tjenester, samle anbefalinger og til slutt ta en informert beslutning, kan par velge en bryllupsfotograf som passer perfekt for de.

SÅ DETTE ER HVORFOR JEG BER MINE KUNDER OM Å SNAKKE MED ANDRE bryllupsFOTOGRAFER

Få datoer fortsatt tilgjengelig i 2024!
Booking for 2025 er nå åpne 🤍 Det er best å sikre dere bryllupsfotograf minst ett år i forveien!