Anna O. Brambilla

ENGLISH

Hvorfor er bryllups fotografering så viktig?

La oss være ærlige, når vi snakker om et bryllup er ingenting virkelig nødvendig, bortsett fra paret. Men hvis det er sant, hvorfor er bryllups fotografering så viktig?

Alt handler om minnene dine

Mange drømmer om bryllupet sitt i veldig lang tid. De bruker mange år på å forestille seg midtdeler, blomsteroppsatser, kjolene eller dressene deres, sangen de skal danse til for første gang som et ektepar. De vil tenke på gjestelisten, og de vil kanskje innse at et bryllup er en av få anledninger når alle dine kjære, familie og venner, samles. Er det ikke verdt det å ha noen hvis eneste oppgave for hele dagen, er å sørge for at du får sjansen til å gjenoppleve følelsene fra den dagen?

Fang øyeblikk du kan gå glipp av eller glemme

Du vil være veldig opptatt på bryllupsdagen. Alle vil ha et kort øyeblikk med deg og det vil skje så mange ting at du kanskje ikke har full oversikt over den store dagen din. Det blir livets begivenhet med alle favorittmenneskene dine. Og alt vil skje på samme tid. Det vil da være fint å ha et ekstra par øyne rundt deg, klare til å fange alle de fantastiske tingene som du kanskje går glipp av i øyeblikket eller glemmer på grunn av alle følelsene.

Unngå uskarpe øyeblikksbilder

Familie og venner vil garantert ta bilder, snapshots eller lage insta-historier av dagen din. Noen av gjestene dine kan til og med være veldig flinke til å ta bilder, og du kan ende opp med noen veldig fine bilder av den dagen. Det kan imidlertid være risikabelt å bare stole på gjestene dine for å dokumentere dagen din, fordi du ikke har noen garanti om kvaliteten på bildene du får.
En bryllupsfotograf er der for å sørge for at du får best mulig bilder, ikke bare når det kommer til kvalitet, men også når det kommer til ærlige øyeblikk.

Få deg til å føle deg komfortabel

Jeg hører og leser ofte om par som er veldig opptatt av hvordan de ser ut og ikke er fotogene. La oss gjøre dette klart: noen mennesker er naturlige foran et kamera og andre, som meg, er det rett og slett ikke. Ikke føl deg dårlig med å føle deg litt klosset foran et kamera: selv profesjonelle modeller trenger noen minutter på å tilpasse seg en ny fotograf og nye settinger. En god fotograf vil være i stand til å få deg til å føle deg og se best mulig ut, bare sørge for at du føler deg så komfortabel som mulig.
Bare husk å være glad. Lykke er vår beste egenskap.

Få deg til å gjenoppleve øyeblikk på sitt beste

Tiden flyr når du har det gøy, og det vil derfor virke som om bryllupsdagen din tok slutt altfor raskt. Dagen etter vil du bla gjennom telefongalleriet ditt eller feeden på sosiale medier, der alle gjestene dine vil ha delte bilder og videoer, og noen av dem vil faktisk være ganske fine, men ikke perfekte. Fotografier fra fotografen din vil få deg til å gjenoppleve øyeblikkene på sitt beste – og fange de minnene du vil juble for alltid.

Som fotograf vil jeg si at bryllupsfotografering er veldig viktig. Prisen på bryllupsfotografer kan imidlertid være litt skummelt, men ikke bekymre deg: her kan du finne noen tips for å spare på bryllupsfotografering og likevel få en flott fotograf til den spesielle dagen din!