Anna O. Brambilla

ENGLISH

Hvorfor er bryllups fotografering så dyrt?

Mens man organiserer et bryllup, innser de fleste at bryllupsfotografering er dyrt. Prisnivået kan variere veldig avhengig av mange forskjellige faktorer, men alt i alt er bryllupsfotografering faktisk en av de største utgiftene et par må ta i betraktning mens de planlegger den store dagen.

Men hvorfor er det så dyrt?

Det virker som en veldig enkel ting å ta bilder. Alle kan gjøre det nå til dags bare ved å klikke på smarttelefonen sin og få et noenlunde godt resultat. Imidlertid er å trykke på knappen en veldig liten del av arbeidet.

Tid

Tid er en av de største faktorene som påvirker prisen. Når vi snakker om tid, tenker folk ofte på selve bryllupsdagen, som bare er en del av det hele.
Gode bryllupsfotografer investerer mye tid på å ta vare på parene sine før bryllupet – møter dem for å bli kjent med hverandre; være alltid tilgjengelige og klare til å svare på spørsmål og løse tvil; speide ut steder for å finne stedene for de best mulige bildene; i noen tilfeller kan forhånds-bryllup også inkludere engasjementsshootings – og etter bryllupet redigere og postprosessere de utallige bildene som er tatt i løpet av dagen.

Erfaring

Selv om de fleste bryllup har mange likheter, er hvert bryllup forskjellig. Erfarne fotografer vil være i stand til å forstå hva som vil skje og vil være klare til å fange ting selv uten å ha noen forhåndsvarsel om at de skjer, og skape unike minner. En travel og kaotisk atmosfære, som i bryllup, kan være forvirrende og vanskelig å følge med på for de som nærmer seg det for første gang.

Små ekstra godbiter

Fotobokser blir stadig mer populære. Fotografer vil sette opp små bærbare studioer, fikse belysningen og noen morsomme kostymer slik at folk kan ta selfies. Fotobokser er faktisk en veldig fin måte å underholde gjestene dine på, men det er selvfølgelig en ekstra kostnad å vurdere. Utskrifter og fotoalbum. Profesjonelle fotografer vil aldri velge billige utskriftstjenester når det gjelder å skrive ut bilder for kundene sine. Bildene vi produserer er våre visitkort, og vi vil aldri levere et produkt som ikke er perfekt. Av samme grunn vil produksjon av et bryllupsfotografi-album kreve mye tid som, sammen med utskriftsutgiftene, vil legges til den endelige prisen.

Forsikring

Å fange øyeblikk som aldri vil gjenta seg er et stort ansvar. Mange ting kan gå galt: SD-kort kan bli ødelagt, kameraer kan gå i stykker, batterier kan gå tomme, menneskelig feil kan oppstå. En profesjonell fotograf vil i de fleste tilfeller kunne forhindre at disse tingene skjer. Kameraer med doble spor for SD-kort, andre eller tredje kamera tilgjengelig, ekstra batterier vil alltid være tilgjengelige og så videre.

Er det mulig å spare penger på bryllupsfotografering?

Alle disse grunnene og noen få til forklarer hvorfor bryllupsfotografering faktisk er dyrt. Imidlertid er det måter å spare litt penger på det, og vi vil snakke om dem i denne artikkelen.